این پاورپوینت باموضوع فرآیند مهندسی مجدد کسب و کاربا 41 اسلاید با عناوین زیر:

3C نظریه

تعاریف دیگر مهندس مجدد

تعریف جامع همر

عناصر کلیدی تعریف مهندسی مجدد

قواعد مهندسی مجدد همر

مزایای مهندسی مجدد

علل شکست یا موفقیت فرآیند مهندسی مجدد

تفاوت طراحی مجدد و مهندسی مجدد

انواع تغییرات ناشی از پیاده سازی مهندسی مجدد

دلایل رویکرد سازمانها به مهندسی مجدد

چارچوب کلی انجام پروژه های مهندسی مجدد

علل بی توجهی به فرآیند مهندسی مجدد

انتظار به راه افتادن مهندسی مجدد از پایین سازمان

چه کسانی مهندسی مجدد را بر عهده دارند

متدلوژی های گوناگون مهندسی مجدد

مثال کاربردی از اجرای مهندسی مجدد

منابع و مآخذ

 

**فرایند مهندسی مجدد(REENGINEERING) که در دهه 1990 عرضه گردید با نام او پیوند خورده است. او را پدر، مظهر و مفسر مهندسی مجدد دانستــه اند.

مقالات بسیاری از او در مجلات و نشریات معتبر جهانی منتشر شده است. کتابهای او در زمینه مهندسی مجدد و به ویژه کتاب مهندسی مجدد شرکتها که در سال 1993 منتشر گردید در میلیونها نسخه و به 19 زبان ترجمه و منتشر شد و تفکر مهندسی مجدد را به میلیونها نفر در سراسر جهان معرفی کرد.

**همر معتقد است فرآیند مهندسی مجدد بدون اینکه وماً به کوچک سازی سازمان منجر شود از حجم کارهایی که ارزش افزا نیستند می کاهد و مراحل دستوردهی و نظارت را کم می کند.

او دست زدن به مهندسی مجدد را کاری کارستـان می داند که سفـر به دنیای ناشناختــه ها می ماند و اگر دقـت کافی در تحقق صحیح آن صورت نگیرد ناکام خواهد ماند.

 

**عناصر کلیدی تعریف مهندسی مجدد

تفکر بنیادین: یعنی ترک پیش فرضهای پذیرفته شده در مورد کار، به فراموشی سپردن نحوه انجام کار در گذشته و پاسخ به این پرسش اساسی که شرکت چه کاری را باید انجام دهد و چگونه

 

طراحی ریشه‌ای: یعنی کاری را از بن و دوباره طراحی کردن. مهندسی مجدد برپاکردن شرکتی جدید و نو را در نظر دارد، نه بهسازی، اصلاح و بهبود وضع موجود.

**قواعد مهندسی مجدد همر

1-  بر اساس نتایج سازماندهی کنید نه بر اساس فعالیتها؛

2-  آنهایی که از فرایند استفاده می‌کنند ارجح هستند نه خود فرایند؛

3-  آنهایی که تولید اطلاعات می‌کنند بیشتر مورد توجه باشند تا فرایند پردازش اطلاعات؛

4-  با منابعی که از لحاظ جغرافیایی پراکنده هستند به صورتی رفتار کنید که انگار ترکیبی از سازمانهای متمرکز و غیر متمرکز هستند؛

**مزایای مهندسی مجدد

مهندسی مجدد با فرایندی کردن ساختار کسب و کار و تمرکز بر رضایت مشتری فواید بسیاری را برای سازمان به ارمغان می آورد که بعضی از آنها عبارتند از: 

 

1-  افزایش رضایت مشتری: با کاهش زمان فرایند، بهبود کیفیت کالا / خدمت و کاهش قیمت محصول

 

2-  افزایش سود آوری: در نتیجه کاهش هزینه‌‌ها، افزایش کارایی منابع سازمان، بهبود روشها و فرایندهای انجام کار و حذف خواب سرمایه

 

3-  افزایش رضایت شغلی کارکنان: به واسطه کارتیمی ، دادن اختیارات بیشتر به کارکنان و غنی شدن شغل، حذف موانع وظیفه‌ای و حذف کنترل های غیر ضروری

4-  بهبود عملکرد مدیران: با واگذاری مسئولیت انجام وظایف عملیاتی به سطوح پائین تر، فرصت بیشتری برای پرداختن به مسائل استراتژیک سازمان برای مدیران حاصل می شود، دستیابی دقیق و سریع به اطلاعات برایشان امکانپذیر می گردد، با مسطح شدن سازمان پایین ترین لایه سازمان می توانند مسائل را از نزدیک لمس کنند. 


این بهبودها وابسته به شرایط قبل از تغییر، کم یا زیاد خواهند بود و برآیند آنها تغییر و بهبود عظیمی در عملکرد سازمان خواهد بود و سازمان را در دستیابی به رسالتش یاری می دهد.

 

اگر چه فواید مهندسی مجدد روشن است. اما این به آن معنا نیست که راه دستیابی به آنها واضح و بدیهی باشد، بلکه متاثر از نیاز به تغییر ریشه‌ای، نیاز به تفکر مجدد در مورد کسب و کار، ممکن است ، متدولوژی خاصی را برای اجرای آن برگزینیم.

 

لینک خرید

پاورپوینت , فرآیند مهندسی مجدد کسب و کار

پاورپوینت درس 11 مطالعات نهم

پاورپوینت صحرای بزرگ آفریقا

مجدد ,مهندسی ,  ,سازمان ,فرآیند ,انجام ,مهندسی مجدد ,فرآیند مهندسی ,کسب و ,مجدد را ,کاری را ,کلیدی تعریف مهندسی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مزدور کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) باباحیدر Shameka meysammmm آموزه های ناب کنگره 60 _ وب مسافران c60 مقاله های روانشناسی و تفکر امیدوارانه روی لـــانه ی بنفش جامع ترین اخبار آنلاین شهر مشهد وبلاگ شخصی حسن حیدری